Feyenoord wil Vilhena ook na de zomer graag houden

Feyenoord wil Vilhena ook na de zomer graag houden

Feyenoord zag Tonny Vilhena gisteren schitteren in het tweede elftal van de club. De middenvelder was met drie doelpunten verantwoordelijk voor de 4-2 overwinning op Jong AZ. Vilhena, die bij één van zijn treffers na een solo de kruising raakte, was de grote man.

De linkspoot kon gisteren wederom lezen dat het Southampton van Ronald Koeman nog altijd gecharmeerd van hem is en dat de Engelsen in de zomer een nieuwe poging zullen wagen om Vilhena naar de Premier League te halen. Ook ploeggenoot Jordy Clasie staat op het lijstje van The Saints.

Bij Feyenoord willen ze het talent echter liever behouden, meldt De Telegraaf vandaag. In de zomer is de kans groot dat ook Lex Immers vertrekt en dus lijkt er perspectief op speeltijd voor Vilhena, die aan het eind van het seizoen bekijkt hoe zijn toekomst er uit ziet. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat het talent gaat bijtekenen en dus kan Feyenoord in de zomer nog verdienen aan Vilhena.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties