Verhoek over toekomst: "Daar moeten we een oplossing voor vinden"

Verhoek over toekomst: "Daar moeten we een oplossing voor vinden"

Wesley Verhoek vertrok afgelopen winter op huurbasis van Feyenoord naar Go Ahead Eagels. De aanvaller kwam bij Feyenoord niet aan spelen toe, maar is bij de club uit Deventer vaste kracht. De aanvaller wist in zijn eerste vier wedstrijden één assist af te leveren.

Verhoek heeft nog regelmatig contact met mensen binnen Feyenoord. "Martin van Geel is heel attent naar mij toe na gespeelde wedstrijden”, zegt de aanvaller tegenover NUsport. "Dat tekent dat de club het beste met me voor heeft. En met Lex Immers, maar dat is gewoon mijn gabbertje.”

Ondanks dat Verhoek het bij Feyenoord moest doen met een bijrol, weet hij nog niet waar zijn toekomst ligt. "Ik heb hierna nog een jaar bij Feyenoord en we moeten daar een oplossing voor vinden. Dat ligt aan de technisch directeur en de trainer. Ik heb daar zelf niet alleen een stem in, dat is aan Feyenoord”, besluit hij.

Lees meer over
Wesley Verhoek Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties