Clasie ziet Kuyt zitten en noemt overwinning 'onvolwassen'

Clasie ziet Kuyt zitten en noemt overwinning 'onvolwassen'

Jordy Clasie vindt dat Feyenoord veel volwassener moet worden. De Rotterdammers wonnen zondagmiddag nipt van Cambuur Leeuwarden, dat een groot deel van de tweede helft met tien man speelde. De Friezen kwamen zelfs terug tot 2-1 toen Ogbeche van het veld werd gestuurd.

''Over de hele wedstrijd gezien waren we gewoon slordig. Pas tien minuten voor rust gingen we echt druk zetten'', analyseerde de aanvoerder tegenover Fox Sports. ''We moesten reageren op woensdag en dat kan alleen met drie punten'', was hij uiteraard wel tevreden over het eindresultaat.

Clasie wil het niet zorgelijk noemen dat Feyenoord veel moeite had om Cambuur de definitieve klap te geven. ''Het is wel vervelend dat je het niet veel eerder beslist. Zij staan met tien man en kregen nog enkele kansjes. Dat kan en mag eigenlijk niet. We moeten nog volwassener worden in het uitspelen van zo'n wedstrijd.''

Deze week werd bekend dat Feyenoord Dirk Kuyt een éénjarig contract heeft aangeboden. Clasie ziet zijn komst wel zitten. ''Kuyt is ongelooflijk fit. Zijn komst zou fantastisch zijn. Hij is voor iedere eredivisieclub een aanwinst. Wij zullen het in de zomer wel zien.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties