Van Aken ergerde zich negentig minuten lang aan Kazim

Van Aken ergerde zich negentig minuten lang aan Kazim

Er is kritiek op Colin Kazim-Richards bij Feyenoord, maar dat de spits keihard werkt staat wel vast. Woensdag maakte de aanvaller een fantastisch doelpunt tegen sc Heerenveen, al was dat niet genoeg voor de zege. Kazim-Richards kreeg voldoende kansen om vaker te scoren, maar dat lukte hem niet.

In Friesland had de aanvaller te maken met Joost van Aken, die de taak had om de Engelse Turk te bewaken. “Als hij de bal richting zijn hoofd of borst krijgt, dan is hij erg sterk. Ik probeerde de duels dan ook niet aan te gaan als het niet hoefde”, aldus de twintigjarige verdediger tegen Omrop Fryslân.

Van Aken ergerde zich negentig minuten lang aan Kazim. “Ik heb weleens tegen normalere spitsen gestaan, ja. Gek wil ik niet zeggen, hij doet er gewoon alles aan om te winnen. Dat is zijn goed recht, maar dit keer is het hem niet gelukt.” Feyenoord verloor met 3-1 van sc Heerenveen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties