Chery kan ook komende zomer overstap maken naar De Kuip

Chery kan ook komende zomer overstap maken naar De Kuip

Feyenoord heeft deze week haar derde plek in de eredivisie uit handen gegeven. Door een verlies op bezoek bij sc Heerenveen klom PEC Zwolle over de Rotterdammers heen, terwijl AZ qua puntenaantal gelijk staat met de nummer vier uit de eredivisie.

Hoofdtrainer Fred Rutten moet zondag winnen om een onrustige periode te voorkomen. Het Algemeen Dagblad vindt dat de club gebaat is bij rust en die kan gecreëerd worden op andere vlakken. Zo moet de trainer snel een beslissing nemen over zijn toekomst bij Feyenoord, stelt de krant. Die duidelijkheid is er echter nog niet omdat de coach 'garanties' eist over het aanblijven van enkele sterkhouders.

Daarnaast wordt de kwestie rond Dirk Kuyt opnieuw aangehaald. Kuyt wacht en houdt andere belangstellenden op afstand, maar technisch directeur Martin van Geel lijkt de boot voorlopig af te houden. En dan is er nog de onzekerheid bij supporters over de schaduwlijst van Feyenoord. De naam van één speler is zeker: Tjaronn Chery. De middenvelder zou op de nominatie staan om komende zomer naar Feyenoord te verhuizen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties