'Ajax denkt nog altijd na over aantrekken John Guidetti'

'Ajax denkt nog altijd na over aantrekken John Guidetti'

Ajax denkt opnieuw aan een schokkende transfer van John Guidetti, zo meldt het Schotse The Herald woensdag. De Amsterdammers zouden de publiekslieveling van Feyenoord na dit seizoen willen overnemen.

Ajax werd afgelopen zomer ook al in verband gebracht met Guidetti, die toen echter op huurbasis naar Celtic trok. De Schotse club heeft de 22-jarige spits echter nog niet definitief overgenomen, waardoor Marc Overmars zijn kans zou ruiken.

Guidetti is na dit seizoen transfervrij en nog altijd met Celtic in gesprek over een langer verblijf. Ajax zou echter voornemens zijn om elk aanbod van de Hoops te overtreffen om hen te slim af te zijn. De vraag is wel of dat mogelijk is met het salarisplafond in de ArenA, waar Arek Milik nog niet echt weet te imponeren. Mogelijk dat dat Ajax aan het zoeken heeft gezet, daar Kolbeinn Sigthórsson immers ook lijkt te vertrekken.

De 22-jarige Guidetti maakte in één seizoen bij Feyenoord twintig doelpunten, waaronder drie in de Klassieker in de Kuip. Bij Celtic was hij kort na zijn komst al razend populair, maar inmiddels is het enthousiasme getemperd. Guidetti staat sinds eind november droog en moest zondag tegen aartsrivaal Glasgow Rangers zelfs op de bank beginnen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties