Vilhena baalt flink: ''Maar het ligt niet alleen aan mij''

Vilhena baalt flink: ''Maar het ligt niet alleen aan mij''

Tonny Vilhena leek deze winter de overstap te maken naar Southampton. Tot een transfer kwam het echter niet omdat de Engelsen een niet-marktcomform bedrag aanboden aan Feyenoord. De middenvelder was graag naar de Premier League verkast, maar geeft het komende half jaar alles voor Feyenoord.

''Als ik mag spelen, ook al is het maar een paar minuten, geef ik alles wat ik heb'', vertelt Vilhena, die zijn mediastilte doorbreekt, in Voetbal International. ''Ik ben de laatste die een basisplaats zal eisen, ik begrijp dat geen enkele speler dat kan doen, maar helemaal niet meedoen...'', doelt hij op zijn minimale invalbeurten. ''Dat is zó moeilijk, zeker als je gewend bent om te spelen.''

Vilhena is overtuigd dat hij hier sterker uit zal komen. ''Ik train goed, ik ben scherp en ik geef nooit op. Het frustrerende is dat je goed traint en geen kans krijgt. Maar nu weet ik dat het niet alleen aan mij ligt. Ik doe wat ik altijd heb gedaan, alleen kiest de trainer voor andere spelers. Ik kan daaraan niks veranderen en het doet ook niks af aan mijn kwaliteiten'', besluit de jeugdinternational, die de interesse van Koeman als groot compliment ziet.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties