Feyenoord kan hoop op transfervrije Chuba Akpom opgeven

Feyenoord kan hoop op transfervrije Chuba Akpom opgeven

Chuba Akpom gaat niet in op de interesse van diverse binnen- en buitenlandse clubs en hij verlengt zijn aflopende verbintenis bij Arsenal. De spits zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuw vierenhalf jaar durend contract, dat hem tot 2019 aan de topclub in Engeland bindt. Dit meldt de BBC vandaag.

Deze maand werd Feyenoord nadrukkelijk in verband gebracht met de talentvolle spits. De Rotterdammers zouden één van de vele clubs zijn die Akpom een voorcontract hadden aangeboden om in de zomer transfervrij over te stappen.

Die status krijgt de jeugdinternational echter niet nu hij zich langer aan Arsenal verbindt. Feyenoord moet dus elders gaan kijken voor een opvolger van de moeilijk scorende Colin Kazim-Richards. Vandaag deed Ricky van Wolfswinkel wel een open sollicitatie door te stellen dat hij zich graag wil bewijzen bij een Nederlandse topclub.

Lees ook: Van Wolfswinkel: "Ik kan van waarde zijn voor Feyenoord"

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties