Te Vrede blijft bij Feyenoord: ''Ik zie het niet meer gebeuren''

Te Vrede blijft bij Feyenoord: ''Ik zie het niet meer gebeuren''

Mitchell te Vrede zal het seizoen afmaken bij Feyenoord. Dat verwacht zijn zaakwaarnemer Edward Berluson. De 23-jarige centrumaanvaller staat in de belangstelling van diverse binnen- en buitenlandse clubs, maar de kans dat hij deze transferwindow vertrekt, is erg klein geworden. ‘’Feyenoord houdt vast aan de vraagprijs. Dat is hun goed recht’’, aldus Berluson.

Naar verluidt moet Te Vrede rond de 700.000 euro kosten. Feyenoord wil de transfersom niet laten zakken, omdat de mogelijkheden om een adequate vervanger te halen miniem zijn. Mike Havenaar was lang in beeld om de Rotterdammers te versterken, maar de Japanse spits heeft er voor gekozen in zijn vaderland te blijven.

Dat betekent ook dat Te Vrede een tussentijdse transfer uit zijn hoofd kan zetten. ‘’Ik zie het niet meer gebeuren’’, aldus Berluson. ‘’Al moet je nooit nooit zeggen op zo’n laatste transferdag. Mitchell wil graag aan voetballen toekomen en dat is nu niet het geval. Maar het is uiteraard geen straf om bij Feyenoord te blijven. Hij maakt met plezier het seizoen af in De Kuip en daarna kunnen we in de zomer weer eens kijken hoe de zaken er dan voor staan.’’ Feyenoord wil niet reageren op transfergeruchten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties