Chery: ''Een team als Feyenoord kan mij goed gebruiken''

Chery: ''Een team als Feyenoord kan mij goed gebruiken''

Tjaronn Chery is naar eigen zeggen toe aan een stap omhoog. De middenvelder blinkt wekelijks uit bij FC Groningen en besliste zaterdagavond met zijn derde goal op rij het duel met Go Ahead Eagles. ''Teams als Ajax, Feyenoord en PSV kunnen mij goed gebruiken'', zegt hij niet geheel bescheiden in De Telegraaf.

Chery zag dat Sinkgraven de overstap maakte naar Ajax. ''Ik zou daar ook kunnen spelen, ja. Maar hij is 19 en ik ben wat ouder. Al is Daley een supergoede speler, met het talent en de leeftijd om ook bij Ajax een grote speler te worden. Terecht dat ze hem halen.''

De 26-jarige speler hoopt zelf ook binnenkort zo'n stap te maken. ''Maar tot nu toe zijn er nog niet echt clubs langsgekomen die interessant voor me zijn. Dan heb ik het over Premier League, Bundesliga en Ajax, Feyenoord of PSV. Als ik aan een stap hogerop denk, dan is het dat niveau voor mij.'' Bij Feyenoord staat Chery op de schaduwlijst en zou hij in beeld kunnen komen als Tonny Vilhena nog naar Southampton gaat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties