Clasie klaar voor afscheid: ''Genieten om met hem te spelen''

Clasie klaar voor afscheid: ''Genieten om met hem te spelen''

Jordy Clasie lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. De aanvoerder kroont zichzelf de laatste weken met speels gemak voortdurend tot beste man op het veld. Het jeugdproduct lijkt net als vele generatiegenoten een nieuwe prikkel nodig te hebben om na deze zomer weer het uiterste uit zichzelf te halen.

Hoofdcoach Fred Rutten hoopt deze maand van technisch directeur Martin van Geel te horen dat Clasie gewoon blijft, maar de trainer weet ook dat het een onmogelijke opgave zal zijn. De ideale competitie voor Clasie lijkt volgens zijn omgeving de Spaanse Liga, maar de interesse voor hem lijkt vooralsnog vooral te komen uit Engeland, Portugal en Duitsland. Al kijkt kamp-Clasie vooral naar de speelwijze van een eventueel nieuwe werkgever.

In De Kuip is er niets dan lof voor Clasie. ''Tegen Ajax vond ik hem geweldig en ook als aanvoerder ontwikkelt hij zich goed'', vertelt Rutten in het Algemeen Dagblad. Ploeggenoot Karim El Ahmadi ervaart op het veld de klasse van Clasie. ''Hij was al goed toen ik Feyenoord verliet, maar hij is nu nog veel beter. Ook vergeleken met vorig seizoen. Hij is op de juiste moment agressief, met hem spelen is echt genieten.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties