Dost: ''Feyenoord overwogen als het langer had geduurd''

Dost: ''Feyenoord overwogen als het langer had geduurd''

Bas Dost scoorde vrijdagavond tweemaal namens VfL Wolfsburg in de Bundesligatopper tegen Bayern München (4-1). De spits krijgt steeds meer kansen in Duitsland. In Nederland vond men het raar dat hij niet voor speeltijd koos bij Feyenoord, waar hij de opvolger van Graziano Pellè kon worden.

''Nou, als het nog iets langer had geduurd dat ik aan spelen toekwam of mijn uitzicht op speeltijd zou miniem zijn, dan had ik dat zeker wel overwogen, maar ik ben hier nog niet klaar'', vertelt Dost tegenover NU.nl. ''Dat gevoel had ik heel sterk. Vanwege een enkelblessure heb ik een tijd lang moeten toekijken. Daarna was ik weer fit, maar omdat je namen als Nicklas Bendtner en Ivica Olic voor je hebt, moet je nóg iets meer je best doen als je Bas Dost heet.

''Ik bedoel; dit is een grote club, er spelen meer en grotere belangen, hier heb je concurrentie van meer en grotere spelers dan in Nederland. Maar ik ben in mezelf blijven geloven, kreeg voor de winterstop al steeds meer speeltijd en ik ben blij dat het zich heeft uitbetaald. Al kun je bij deze club in deze competitie echt niet denken dat het de volgende wedstrijd ook vanzelf goed gaat.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties