Rutten over vervanger Vilhena: ''Ik heb namen in mijn hoofd''

Rutten over vervanger Vilhena: ''Ik heb namen in mijn hoofd''

Een contractverlenging leek in december nog een formaliteit, maar hoofdcoach Fred Rutten heeft nog altijd geen handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij Feyenoord Het evaluatiemoment vindt in februari plaats, maar dat zegt niets over de intentie van de trainer.

''Het feit dat ik zo’n moment afwacht, wil zeggen dat ik door wil bij de club, want anders had ik mijn vertrek al aangekondigd'', zegt Rutten in De Telegraaf. De oefenmeester hoopt dat Vilhena in De Kuip blijft en anders wil hij een vervanger. ''Of ik de vervanger al in mijn hoofd heb? Natuurlijk zitten er namen in mijn hoofd, maar liever zie ik geen spelers vertrekken'', citeert het Algemeen Dagblad.

Southampton heeft zich gisteren officieel gemeld bij Feyenoord en een eerste bod neergelegd. Technisch directeur Martin van Geel vertelde zijn Engelse collega dat Vilhena niet te koop is, maar dat de club vrij is om een bod neer te leggen in De Kuip. Dat is ongetwijfeld onderdeel van de onderhandelingssstrategie van de Rotterdammers.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties