Strootman twijfelgeval voor tweeluik met Feyenoord

Strootman twijfelgeval voor tweeluik met Feyenoord

Kevin Strootman moet opnieuw een knieoperatie ondergaan. De 24-jarige middenvelder van AS Roma blesseerde zich in maart vorig jaar ernstig aan zijn knie en moest daardoor een kruis maken over de resterende maanden van het seizoen 2013/14, evenals het WK 2014 met het Nederlands elftal. Zondag viel hij tegen Fiorentina al na een half uur spelen uit.

Woensdag werd Strootman in het AMC in Amsterdam onderzocht aan zijn knie. Roma wilde absoluut geen risico’s nemen met de Nederlandse middenvelder, die eerder al maanden aan de kant stond. Donderdag brengt de Italiaanse topclub naar buiten dat Strootman vrijdag opnieuw geopereerd wordt door de specialisten Van Dijk en Kerkhoffs.



Zij zorgden er in maart vorig jaar al voor dat Strootman een nieuwe kruisband kreeg aangemeten. Er is weefsel aangetroffen in de knie, wat cyclops-syndroom wordt genoemd: dat is geen onbekende klacht na een kruisbandblessure. Het ziet ernaar uit dat Strootman weer geruime tijd aan de kant zal staan, maar daar doet Roma nog geen mededelingen over. Feyenoord speelt op 19 en 26 februari tegen AS Roma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties