Feyenoord past uitvak aan voor wedstrijd tegen ADO Den Haag

Feyenoord past uitvak aan voor wedstrijd tegen ADO Den Haag

Feyenoord heeft de constructie van uitvakken veranderd en ontvangt bezoekers in FF en het naastgelegen GG. In deze vakken zijn aanpassingen gedaan met lage lexaanwanden aan de voorzijde waar over heen kan worden gekeken. Feyenoord heeft het besluit genomen om voor de wedstrijd van aanstaande zondag netten voor de bezoekersvakken GG en FF te hangen.

Dit op basis van het aantal ontvangen klachten tijdens de laatste thuiswedstrijd en het toenemende risico voor de supporters die onder het uitvak plaats zullen gaan nemen. Feyenoord hecht er waarde aan om aan te geven dat deze beslissing primair niets te maken heeft met het gedrag van de ADO Den Haag supporters, maar dat dit een gevolg is van de toenemende ‘overlast’ die wordt ervaren door het thuispubliek onder het bezoekersvak.

Feyenoord spreekt de verwachting uit dat deze genomen maatregel geen structureel karakter krijgt en er komend seizoen 15-16, bij de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag, geen netten hangen voor de bezoekersvakken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties