'Chuba Akpom neemt voorcontract Feyenoord in beraad'

'Chuba Akpom neemt voorcontract Feyenoord in beraad'

Chuba Akpom heeft nog altijd geen beslissing over zijn toekomst. De 19-jarige spits van Arsenal kan zijn aflopende verbintenis in Londen verlengen, maar heeft inmiddels voorcontracten van Borussia Dortmund, Feyenoord en FC Twente in beraad genomen.

Dat meldt het The Telegraph althans. Volgens de krant zouden Manchester City, Liverpool, Tottenham Hotspur en Everton zich op de achtergrond ook hebben gemengd in de strijd. De kansen van Feyenoord hoeven daardoor niet per se te slinken, want Akpom is op zoek naar een club die hem speeltijd gunt. Nederland kan dan een ideaal station zijn voor de talentvolle jeugdinternational.

Het is één van de vele namen die gelinkt wordt aan Feyenoord. De Rotterdammers probeerden afgelopen zomer en deze winter tevergeefs Duvan Zapata bij Napoli los te weken. Dirk Kuyt wordt ook genoemd als versterking. Feyenoord moet voor april een beslissing nemen over eerste spits Colin Kazim-Richards, de club heeft een optie om hem transfervrij over te nemen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties