Cillessen verstopt zich na ruzie met Kazim achter teamgenoten

Cillessen verstopt zich na ruzie met Kazim achter teamgenoten

Jasper Cillessen vertelde gisteren voor de diverse media maar al te trots dat hij in het veld zijn mannetje wel staat. De doelman van Ajax kreeg het in de wedstrijd aan de stok met zowel Colin Kazim-Richards en Jens Toornstra. Na de wedstrijd was Cillessen echter opeens niet zo stoer meer, zo schrijft het Algemeen Dagblad.

Kazim-Richards kreeg al wat F-woorden na zich toegeslingerd van de keeper, maar na het duel bestookt Cillessen de spits ook met twee bidons. En dus trekt Kazim-Richards zijn shirt uit en gebaart woest naar Cillessen dat hij maar moet komen. Tot een knokpartij komt het niet, omdat de Ajax-keeper zich liever verstopt achter de rug van zijn ploeggenoten en vervolgens precies de andere kant op loopt.

De sluitpost had zelf een andere lezing: ''Ik mocht niet naar hem toe van de scheidsrechter.'' Na afloop durfde Cillessen weer het mannetje uit te hangen. Hij legde zijn ruzie met Toornstra als volgt uit: ''Hij begon tegen mij te schreeuwen dat ik niet geraakt werd. Jullie hebben allemaal de beelden gezien, dat was wel degelijk zo. Je moet gewoon niet tegen mij gaan schreeuwen. In het veld sta ik wel mijn mannetje, hoor.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties