Interesse Southampton in bankzitter Vilhena lijkt serieus

Interesse Southampton in bankzitter Vilhena lijkt serieus

Feyenoord lijkt inderdaad serieus rekening te moeten gaan houden met een snel vertrek van Tonny Vilhena. Zondag kwam in de Engelse media reeds naar voren dat Ronald Koeman de middenvelder graag naar Southampton wil halen. Nu maakt ook het Algemeen Dagblad daar melding van.

De krant stelt dat Southampton overweegt deze week voor Vilhena aan te kloppen in De Kuip. Koeman werkte eerder al samen met de jeugdinternational, die bij Feyenoord op een zijspoor is beland.

Vilhena moet echter eerst de situatie bij Southampton afwachten. The Saints kloppen pas in Rotterdam aan als speler Jack Cork zijn aflopende contract niet wil verlengen. Het Algemeen Dagblad schrijft maandag dat technisch directeur Martin van Geel naar verwachting miljoenen gaat vragen voor Vilhena.

Naast Vilhena wordt er ook aan Mitchell te Vrede getrokken. De spits, die na de komst van Colin Kazim-Richards op de bank is beland, staat in de belangstelling van Wigan Athletic. De Engelse club wil de spits graag per direct overnemen, maar is niet bereid aan de vraagprijs van één miljoen euro te voldoen.

[mom=156]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties