'Tabloids linken ook Van Beek en Kongolo aan Koeman'

'Tabloids linken ook Van Beek en Kongolo aan Koeman'

Sven van Beek en Terence Kongolo vormen het hart van de verdediging van Feyenoord, maar de vraag is voor hoelang zij dat nog zullen doen. De talenten zijn al met buitenlandse clubs in verband gebracht en volgens de Daily Mail zit ook het Southampton van Ronald Koeman achter het duo aan.

De manager werkte in Rotterdam al samen met de twintigjarige stoppers en zou bereid zijn om zich komende zomer bij zijn oude werkgever te melden, om Kongolo en Van Beek op te halen. De tabloid omschrijft de achterhoedespelers als the future van Holland. Kongolo speelde tot dusver 39 competitiewedstrijden, terwijl de teller voor Van Beek op 27 optredens in de Eredivisie staat.

Van Beek speelt sinds de D-jeugd voor Feyenoord en tekende in januari 2013 zijn eerste profcontract in De Kuip. Hij kwam hiervoor uit voor SV Donk in Gouda. Kongolo begon bij RVV Hillesluis en begon in de F-jeugd bij Feyenoord. Hij werd door voormalig bondscoach Louis van Gaal nog in de voorselectie opgenomen voor het WK in Brazilië.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties