'Politie verdenkt ook fans van PSV en Ajax van brandstichting'

'Politie verdenkt ook fans van PSV en Ajax van brandstichting'

Hoewel de schuld van de brand bij het supportershome van Ajax al snel neergelegd werd bij de supporters van Feyenoord, houdt de politie rekening met nog andere scenario's. Volgens De Telegraaf duidt alles erop dat het gaat om brandstichting, maar dat betekent niet dat het per se Feyenoorders moeten zijn geweest.

Bronnen melden aan de ochtendkrant dat de brandweer verschillende brandhaarden heeft aangetroffen en dat er een deur was opengebroken. Dat zou erop wijzen dat de brand bewust was aangestoken. De vlammenzee, die omstreeks half vier uitbrak, was zo hevig dat niets meer van het gebouw gered kon worden.

Aangezien De Klassieker morgen op het programma staat, werden Feyenoord-supporters direct beschuldigd. Maar de politie zou volgens De Telegraaf daarnaast PSV-supporters verdenken. Ook Ajax-supportersgroepen onderling worden genoemd als mogelijke aanleiding voor de daad. De politie houdt alle scenario’s open.

Foto: Ajax-fans steken graag fikkies in eigen huis

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties