Verhoek: "Geen revanchegevoelens richting Feyenoord"

Verhoek: "Geen revanchegevoelens richting Feyenoord"

Wesley Verhoek maakt het huidige seizoen af bij Go Ahead Eagles. De aanvaller wordt tot het eind van het seizoen verhuurd door Feyenoord aan de club uit Deventer. De aanvaller hoopt bij de club te laten zien dat hij het niveau nog altijd aankan.

"Mijn laatste wedstrijd voor Feyenoord speelde ik tegen Besiktas in de voorronde van de Champions League”, zegt Verhoek tegenover RTV Oost. "Daarna speelde ik de wedstrijden bij Jong Feyenoord. Ik voel me fit en ik heb de afgelopen tijd elke dag op niveau getraind."

De aanvaller heeft niet het gevoel dat hij zich in Deventer moet bewijzen richting Feyenoord. "Het zijn geen goede jaren geweest. Ik wil hier aan voetballen toekomen en laten zien dat ik er nog ben. Ik zal net zoals bij FC Twente en Feyenoord keihard mijn best doen. Ik heb geen revanchegevoelens richting Feyenoord. Het is een prachtige club maar ik wil voor mezelf aan voetballen toekomen."

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties