Ruim 600 supporters mee met de FSV naar Rome

Ruim 600 supporters mee met de FSV naar Rome

Zoals we eerder deze week lieten weten was het moment daar om knopen door te hakken. Nadat we de balans hebben opgemaakt kunnen we trots melden dat alle reizen definitief doorgang kunnen vinden. Het was tot het einde spannend maar geloof in onze plannen heeft uiteindelijk het dubbeltje de goede kant op doen vallen.

Concreet betekent dit dat er in totaal maar liefst 3 vliegtuigen en 2 bussen naar Rome zullen vertrekken en we op die manier de invasie van Rome door Feyenoordsupporters verder vorm geven. Uiteindelijk zullen er voor de 1-daagse vliegreis maar liefst twee vliegtuigen vertrekken, zal er één vliegtuig vertrekken voor de 2-daagse vliegreis en zullen er twee bussen gaan rijden. Er gaan daarmee ruim 600 supporters mee met de FSV naar Rome!

De periode waarin de reizen gecombineerd kunnen worden met een wedstrijdkaart is inmiddels voorbij. Er kunnen zich vanaf dit moment enkel nog supporters aanmelden die zelf bij de club voor een wedstrijdkaart zorgen. Om mee te kunnen moet u in het bezit zijn van een wedstrijdkaart. We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. Daarbij geldt nadrukkelijk: vol is vol!

Voor de 2-daagse vliegreis hebben we een speciaal formulier online gezet om het boeken te vergemakkelijken. Klik daarvoor hier! Voor meer informatie over al onze reizen verwijzen we u graag naar ons overzicht! Supporters die zich al aangemeld hebben zullen nog deze week benaderd worden met verdere informatie en betalingsinstructies voor zover dat niet al gebeurd is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties