Wesley Verhoek op huurbasis naar Go Ahead Eagles

Wesley Verhoek op huurbasis naar Go Ahead Eagles

Wesley Verhoek gaat bij Go Ahead Eagles aan de slag, zo meldt de club uit Deventer donderdag via de officiële kanalen. De aanvaller komt op huurbasis over van Feyenoord, tot aan het einde van het seizoen. Verhoek had in Rotterdam geen uitzicht op speeltijd en had recent een goed gesprek met Foeke Booy en Edwin Lugt, trainer en voorzitter van Go Ahead Eagles.

“De gesprekken gingen in goede harmonie en gaven een goed gevoel”, vertelt Verhoek op de officiële clubsite. “Ik wil ze daarvoor echt de complimenten geven. Ik voelde meteen waardering. Ook Feyenoord en Martin van Geel moet ik complimenten geven. Ik wil zo graag weer wekelijks in de Eredivisie voetballen en zij hebben heel goed meegewerkt om dit mogelijk te maken.” Verhoek, 28 jaar, maakte vanaf 2004 furore bij ADO Den Haag, vertrok in 2011 naar FC Twente en staat sinds de zomer van 2012 onder contract bij Feyenoord. In Rotterdam heeft de aanvaller nog een doorlopende verbintenis, tot de zomer van 2016.

Booy vindt de komst van Verhoek ‘heel goed nieuws’ voor Go Ahead Eagles. “Ik heb altijd gezegd dat ik vol vertrouwen in onze groep heb, maar als er een speler komt die ons echt sterker kan maken, die we echt kunnen gebruiken, is dat geweldig natuurlijk”, erkent de trainer. “Wesley is zo'n speler. Hij neemt ervaring mee en is een specialist op de vleugels, hij kan zowel rechts als links goed uit de voeten. Zijn acties en voorzetten zijn bekend en hij is extravert, een baasje, een winnaar met gif in zijn spel. Hij geeft voeding vanaf de flanken en dat zien wij graag in ons spel. Hij traint vandaag al mee en is er zondag tegen ADO meteen bij."

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties