Basacikoglu hoort vandaag strafmaat van woedende Rutten

Basacikoglu hoort vandaag strafmaat van woedende Rutten

Bilal Basacikoglu heeft het voorlopig verbruid bij de technische staf van Feyenoord. De aanvaller kwam gisteren veel te laat bij de club en verscheen vervolgens niet meer op het trainingsveld. Dat is sowieso al onacceptabel, maar extra pijnlijk met de belangrijke Klassieker van aanstaande zondag op het programma.

Gisteren pakte Voetbal International al uit met het verhaal. Trainer Fred Rutten zou woedend zijn op de speler die afgelopen zomer voor miljoenen werd weggekaapt bij Heerenveen. Volgens het Algemeen Dagblad hoort de rechterspits vandaag wat de strafmaat is voor zijn ongedisciplineerde gedrag.

Basacikoglu uit de selectie plaatsen voor het duel met Ajax ligt niet voor de hand. Rutten heeft namelijk weinig opties in de aanval. Buitenspeler Ruben Schaken vertrok al en Elvis Manu is weken uitgeschakeld na een succesvolle operatie aan zijn lies. Wesley Verhoek staat bovendien op het punt om te verkassen naar ADO of Go Ahead Eagles.

Lees meer over
Elvis Manu Wesley Verhoek Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties