'Kalou kan naar AS Roma; Miyaichi weg bij FC Twente'

'Kalou kan naar AS Roma; Miyaichi weg bij FC Twente'

Salomon Kalou vertrekt mogelijk na een half jaar alweer bij Hertha BSC om herenigd te worden met zijn oude trainer Rudi Garcia. De aanvaller uitte eerder zijn onvrede over een gebrek aan speeltijd in Duitsland en een vertrek naar AS Roma, de club die Garcia nu coacht, zou tot de mogelijkheden behoren.

Dat meldt het Italiaanse De oud-speler van Feyenoord is momenteel actief op de Afrika Cup met Ivoorkust. Mocht het tot een transfer komen dan treft de 29-jarige voetballer zijn oude werkgever wellicht in de Europa League. AS Roma en Feyenoord spelen op 19 en 26 februari het tweeluik tegen elkaar.

'Kalou kan naar AS Roma; Miyaichi weg bij FC Twente'

Ryo Miyaichi neemt ook voortijdig afscheid van club
De samenwerking tussen FC Twente en Ryo Miyaichi lijkt af te stevenen op een voortijdig einde. Het management van de 22-jarige oud-Feyenoorder uit Japan vindt zijn situatie uitzichtloos en zoekt momenteel naar een oplossing, zo meldt Voetbal International. Die moet voor het sluiten van de transfermarkt op 31 januari zijn beslag krijgen. Miyaichi staat onder contract bij Arsenal en kwam eind augustus op huurbasis naar FC Twente. Daar heeft hij de hooggespannen verwachtingen geen moment waar kunnen maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties