Feyenoord denkt pas aan versterkingen na vertrek Verhoek

Feyenoord denkt pas aan versterkingen na vertrek Verhoek

Feyenoord versterkt de selectie deze winter alleen als Wesley Verhoek elders onderdak heeft gevonden. Vooralsnog heeft zich nog geen club concreet gemeld voor de in De Kuip overbodige buitenspeler. ''Maar het is niet zo dat we de selectie zeker aanvullen als Wesley vertrekt'', stelt td Martin van Geel in de nieuwe Voetbal International.

''We stellen en houden ons op het standpunt dat deze selectie kwalitatief van dusdanige kwaliteit is dat we mee kunnen strijden om het kampioenschap'', vertelt de beleidsbepaler verder. ''Die ambitie past bij de financieel gezonde club die we zijn. Dat neemt niet weg dat we altijd naar interessante spelers zullen kijken. Maar scouting is bij ons een continu proces.''

Vooralsnog is alleen spits Mike Havenaar genoemd als mogelijke versterking voor Feyenoord. De komst van de clubloze voetballer is echter afhankelijk van een transfer van Mitchell Te Vrede. Er is genoeg interesse voor de tweede spits in de ploeg van trainer Fred Rutten, maar voorlopig leverde het nog niets concreets op.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties