Been: ''Er is uiteindelijk goed ingekocht, maar veel te laat''

Been: ''Er is uiteindelijk goed ingekocht, maar veel te laat''

Mario Been verwacht veel van Feyenoord in de Klassieker van zondagmiddag. De Rotterdammers moeten winnen om ieder geval zicht te houden op de tweede plek, anders lijkt de club te moeten strijden om de derde plek vast te houden. ''Ik vind Ajax helemaal niet zoveel beter dan Feyenoord'', vertelt Been in De Telegraaf.

''Qua spelniveau zie ik geen verschil van acht punten. Daarom acht ik Feyenoord zeker niet kansloos. Het is ook een kwestie van moeten voor Feyenoord, want bij een nederlaag acht ik ze kansloos voor de bovenste twee plaatsen en zullen ze alle zeilen moeten bijzetten om derde te worden.''

Dat gat van acht punten is ontstaan doordat de selectie in De Kuip pas laat compleet was. ''Ik vind het nog steeds jammer dat Feyenoord het huiswerk niet op orde had om deze zomer direct het vertrek van de basisspelers op te vangen. Er is uiteindelijk goed ingekocht, maar wel te laat, waardoor Feyenoord in het begin van het seizoen veel punten heeft verloren.''

De oud-trainer en -speler van Feyenoord kon altijd genieten van deze wedstrijd. ''De beleving bij de supporters voor deze wedstrijd is zó groot. Die rivaliteit maakt deze wedstrijd ook zo speciaal en dan bedoel ik niet met elkaar knokken of dat soort zaken, maar twee supportersgroepen die tegen elkaar op zingen en hun ploeg steunen. Daarom is het zo jammer dat er tegenwoordig geen supporters van beide clubs bij kunnen zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties