Clubicoon waarschuwt Ajax: ''Feyenoord heeft meer power''

Clubicoon waarschuwt Ajax: ''Feyenoord heeft meer power''

Bij Feyenoord heerst volop hoop op een overwinning in de Klassieker tegen Ajax. De opponent van aankomend weekend maakt vooralsnog weinig indruk en in De Kuip werd de aartsrivaal - ondanks een onterecht verlies - volledig voetballend overklast. In Amsterdam waken ze voor die Rotterdamse agressiviteit.

''Feyenoord heeft altijd meer power gehad'', vertelt Ajax-clubicoon Sjaak Swart op de clubwebsite. ''Ajax heeft de uitwedstrijd in Rotterdam onverdiend gewonnen. Feyenoord was zo agressief in die wedstrijd, daar is Ajax niet meer overheen gekomen. Ze zullen daarom nu weer op hun tellen moeten passen'', waarschuwt hij trainer Frank de Boer alvast.

Swart merkt dat de Klassieker tegenwoordig minder leeft. ''Vroeger werd er weken van tevoren in de kranten naar toegeleefd. Dan werd de wedstrijd al een beetje opgelaaid'', treurt hij. Dat komt mede door het verbod op uitsupporters. ''Het is nu gewoon zonde dat ze er aan beide kanten niet meer bij kunnen zijn. Deze wedstrijden horen gespeeld te worden met supporters. Dat hoort erbij. Maar ze moeten zich wel gedragen natuurlijk.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties