Clasie tevreden: ''Winnen, vandaag en ook volgende week''

Jordy Clasie was een tevreden aanvoerder na de 3-1 zege op FC Twente in De Kuip. Makkelijk ging het echter niet. De Rotterdammers gingen weliswaar met een minimale voorsprong de rust in, maar de tegenstander had in de eerste helft de betere kansen.

‘’We hadden met name in de eerste helft moeite met hun speelwijze, we kwamen in te grote ruimtes te voetballen’’, vertelde de middenvelder tegenover Fox Sports. ‘’Zij hebben zeker mogelijkheden gehad. Maar na de 2-1 zie je dat wij het vechtvoetbal gewoon winnen.’’

Clasie wilde het opnieuw niet hebben over eventuele titelkansen. ‘’We moeten niet naar de andere clubs kijken. We moeten onze eigen wedstrijden winnen en kijken waar we eindigen. Feyenoord moet altijd winnen, vandaag en óók volgende week bij Ajax'', benadrukte de international.

Lex Immers schoot Feyenoord op voorsprong nadat Colin Kazim-Richards even daarvoor een strafschop miste. ‘’Dat is zuur, maar iedereen kan penalty’s missen. Misschien moet Toornstra ze gaan nemen.''