KNVB vreest voor 'Totti-rage' en dreigt met straffen

KNVB vreest voor 'Totti-rage' en dreigt met straffen

Francesco Totti was al een zeer populaire speler en die populariteit is alleen nog maar verder toegenomen nadat hij vorige week na een doelpunt een selfie besloot te maken met het juichende publiek. De KNVB is minder enthousiast.

Een woordvoerder van de Nederlandse voetbalbond laat aan Voetbal International weten dat het maken van een selfie na een doelpunt in Nederland niet geaccepteerd wordt. "Het woord selfie als zodanig is niet in de spelregels opgenomen, maar het maken van een foto na een doelpunt zal worden gezien als tijdrekken en daarvoor staat de gele kaart. Daar kunnen spelers dus rekening mee houden."

In Italië werd juist zeer enthousiast gereageerd op de actie van Totti. Alleen aartsrivaal SS Lazio, waar de Italiaanse veteraan zijn doelpunt tegen maakte, was minder enthousiast. Zij waren van mening dat het boegbeeld van AS Roma provoceerde.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties