Rood-witte invasie naar Rome: ''Allemaal eensgezinden op reis''

Rood-witte invasie naar Rome: ''Allemaal eensgezinden op reis''

Rome wacht een ware rood-witte invasie voor de wedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma op 19 februari. De Rotterdamse club denkt zeker 3600 supporters mee te nemen en heeft een verzoek neergelegd om nog meer kaarten te krijgen. De voorverkoop voor het uitvak begint vandaag.

Veel meer fans dan bij een reguliere uitwedstrijd kunnen kaarten kopen. Ook seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen kunnen via de officiële weg een ticket bemachtigen. Ron Smit van de supportersvereniging ziet het al voor zich: de beroemde Trevifontein omringd door honderd supporters van Feyenoord. ''Het wordt een fantastische ervaring. Allemaal eensgezinden op reis'', zegt Smit in het Rotterdams Dagblad.

Supporters die gebruik willen maken van de FSV-arrangementen hoeven geen kaartje meer te kopen. De kaart zit er namelijk bij in. http://www.feyenoordnet.nl/nieuws/feyenoord-nieuws/12575/update-rome-arrangementen-fsv-inclusief-wedstrijdkaart.html?count=12&offset=0

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties