Directie en Rutten lachen om 'ongeruste' media

Directie en Rutten lachen om 'ongeruste' media

Dat Fred Rutten zijn contract bij Feyenoord gaat verlengen lijkt slechts een kwestie van tijd, maar de Nederlandse dagbladen vinden het nu wel heel lang duren. Directeuren Martin van Geel en Eric Gudde werden gisteren dan ook bestookt met vragen over de nog ontbrekende handtekening van de coach.

''Volgens mij maken jullie je er meer druk over dan wij'', vertelt Gudde met een glimlach in het Algemeen Dagblad. De nieuwsjaarsreceptie leek een ideaal moment om een verlenging aan te kondigen. ''Waarom er nog altijd geen contractverlenging is? Omdat wij de agenda's trekken op dagen waarop het ons uitkomt, de afspraken zijn later gepland. De datum van de nieuwsjaarsreceptie heeft daar geen rol in gespeeld.''

De gesprekken zullen binnenkort gevoerd worden. ''We gaan binnenkort zitten. Nee, ik wil niet zeggen wanneer'', zegt Van Geel. ''Ik heb een heel goed gevoel, wij willen graag verder. En volgens mij staat Rutten er hetzelfde in. We spreken elkaar geregeld, dat gevoel is er zeker.'' Rutten hield zich op de vlakte. ''Ik ben er niet mee bezig, leef van dag tot dag'', liet hij lachend optekenen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties