Hoedt is akkoord met Lazio maar houdt optie Feyenoord open

Hoedt is akkoord met Lazio maar houdt optie Feyenoord open

Lazio Roma heeft goede hoop dat het deze winter nog Wesley Hoedt kan overnemen van AZ. Volgens technisch directeur Igli Tare is de club inmiddels akkoord met de ontevreden verdediger, maar moet een deal met de subtopper uit de eredivisie nog rondkomen.

Hoedt leeft al een tijdje in onmin met AZ, waar zijn contract afloopt. De 20-jarige voetballer weigert die verbintenis te verlengen. ''Ik teken zeker niet bij. En de insteek is om in de winterstop weg te komen'', is Hoedt duidelijk in De Telegraaf. ''Er is te veel gebeurd. Als het niet lukt met Lazio, dan sta ik open voor andere clubs. Ook Nederlandse.''

De jeugdinternational is ook niet te beroerd om toe te geven om welke Nederlandse clubs het gaat. ''De namen zijn al genoemd'', zegt Hoedt. Onlangs werd bekend dat met name Feyenoord en FC Twente lonken naar het jeugdproduct van AZ. Ook Ajax wordt in de wandelgangen genoemd als kandidaat.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties