'Feyenoord denkt mogelijk aan aanvallende versterking'

'Feyenoord denkt mogelijk aan aanvallende versterking'

Feyenoord gaat zich deze maand mogelijk nog versterken. Technisch directeur Martin van Geel liet eerder al weten dat hij niet uitsluit dat er nog mutaties bij Feyenoord gaan plaatsvinden. Volgens journalist Martijn Krabbendam moeten de supporters dan rekening houden met een aanvallende versterking.

''Ik denk dat we dan aan een aanvaller moeten denken'', sprak de verslaggever vanmiddag zijn vermoedens uit tegen VI-Radio. ''Feyenoord kan wat doen als er spelers vertrekken, bijvoorbeeld als Tonny Vilhena gaat of een andere speler'', lijkt Krabbendam een vertrek van Vilhena nog altijd niet uit te sluiten.

De Rotterdammers besloten onlangs om het contract van Ruben Schaken te ontbinden, een dergelijke poging bij Wesley Verhoek mislukte. ''Er is her en der ook nog wel interesse voor andere spelers van Feyenoord. Kijk, Schaken is al weg dus dat levert weer wat ruinte op in het salarisbudget.'' Van Geel benadrukte overigens eerder dat de kans dat er niets bij Feyenoord gebeurt het grootste is.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties