Clasie sprak met Vilhena: ''Je kunt zien dat hij boos is''

Clasie sprak met Vilhena: ''Je kunt zien dat hij boos is''

Bij Feyenoord sluiten ze niet uit dat er deze maand nog mutaties gaan plaatsvinden in de selectie. Mogelijk dat de Rotterdammers bij een concreet aanbod afscheid gaan nemen van Tonny Vilhena. Aanvoerder Jordy Clasie sprak op het trainingskamp met de ontevreden middenvelder.

''Natuurlijk heb ik met Tonny gesproken,'' beaamt Clasie in het Algemeen Dagblad. ''Zoals de ervaren jongens dat ook hebben gedaan. Zijn situatie is vervelend. Dit komt nou eenmaal voor in een voetballoopbaan. Tonny heeft natuurlijk een fantastische mentaliteit, die komt er echt wel bovenop. Je kunt zien dat hij boos is, dat snapt iedereen.''

''Een voetballer die niet in de basiself staat, moet ook ontevreden zijn'', vindt de international verder. ''Maar hij heeft in Dubai ook weer elke seconde dat hij in actie kwam gasgegeven. Zo moet hij ook antwoorden.'' Hoofdcoach Fred Rutten vertelde gisteren nog maar eens dat hij zeer tevreden is over de professionele houding van Vilhena.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties