De Vrij kan het goede voorbeeld geven in de Romeinse derby

De Vrij kan het goede voorbeeld geven in de Romeinse derby

Op de laatste 'vrije' zondag van de Eredivisie komen Stefan de Vrij, Ronald Koeman en Graziano Pellè in actie in niet de minste wedstrijden. De Vrij neemt het met Lazio in de Romeinse derby op tegen AS Roma (15.00 uur), terwijl aansluitend Southampton en Manchester United zullen aftrappen (17.00 uur).

De Vrij kan daarmee het goede voorbeeld geven aan zijn voormalig werkgever Feyenoord, dat op 19 februari AS Roma treft in het Stadio Olimpico voor de Europa League. De verdediger bezet de derde plek in de Serie A met Lazio, de tegenstander van vandaag staat met negen punten voorsprong één plaatsje hoger.

Na de derby hoef je niet weg te zappen, want dan zullen Louis van Gaal en Koeman het tegen elkaar opnemen in hun tweede clash in Engeland. De eerste confrontatie viel onverdiend in het voordeel van Van Gaal uit. ''Het is de nummer drie tegen vier, we staan maar een punt achter, het is dus ook voor ons op alle fronten een heel belangrijke wedstrijd'', vertelde Koeman gisteren in zijn voorbeschouwing.

Beide wedstrijden worden op Fox Sports 2 uitgezonden voor abonnees met een internationaal abonnement.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties