'Feyenoord en Vilhena werken aan verhuur of verkoop'

'Feyenoord en Vilhena werken aan verhuur of verkoop'

Tonny Vilhena hoopt Feyenoord op korte termijn te verlaten. De middenvelder is niet tevreden bij de Rotterdammers met zijn plek op de bank, zo zegt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher voor Voetbal International op VI radio. "De onvrede bij Vilhena is zo groot, dat het nog maar de vraag is of hij na januari nog bij Feyenoord speelt."

"In mijn beleving doen ze er alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden", vervolgt Krabbendam. "Vilhena heeft gewoon tot twee keer toe aangegeven dat hij weg wil bij Feyenoord. Verhuur of verkoop? Daar zal over gesproken moeten worden. Het is nog niet zo ver dat er al een bod is of zo. Maar het is wel zo dat hij zijn onvrede kenbaar heeft gemaakt en dat er nu een oplossing gevonden moet worden, door Feyenoord en ook door zijn eigen management."

Vilhena is de plek op de bank helemaal zat en wil het liefst aan spelen toekomen. Of hij verhuurd of verkocht zal worden is nog onduidelijk. "Daar zal ongetwijfeld de komende dagen aan worden gewerkt. En hoe dan dat eruit ziet, verkoop of verhuur. Als hij maar aan spelen toekomt. Dat is in zijn situatie nu het belangrijkste", sluit Krabbendam af op de radio zender.

Lees meer over
Tonny Vilhena
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties