Feyenoord besluit eerste trainingsdag met een stevige sessie

Feyenoord besluit eerste trainingsdag met een stevige sessie

Feyenoord heeft dinsdag een lange eerste trainingsdag in Dubai besloten met een stevige sessie op het Nad Al Sheba complex. Waar in de ochtend nog rustig was getraind om aan de omstandigheden te kunnen wennen, had trainer Fred Rutten in de middag onder meer een pittige conditieoefening voor zijn spelers op het programma staan.

Tijdens middagtraining kon Feyenoord voor het eerst ook rekenen op de steun van verschillende supporters. Zo zijn de drie vrienden Donny, Robin en Robin uit Leiden naar Dubai afgereisd om Feyenoord aan het werk te zien. ‘We hadden al enige tijd het idee om een vakantie naar Dubai te boeken’, vertelde Donny langs de rand van het veld, gestoken in een shirt van Feyenoord. ‘Toen duidelijk was dat Feyenoord hier zou komen trainen, hebben we direct tickets voor deze week besteld.’

De drie zijn van plan Feyenoord deze week op de voet te volgen. Zo stonden ze maandagavond al met een Feyenoord-vlag klaar bij het spelershotel om de selectie te ontvangen. ‘We zullen deze week nog verschillende trainingen bezoeken, maar daarnaast willen we hier ook nog een aantal andere dingen zien’, zei Donny. ‘Op het strand staat hier bijvoorbeeld de grootste hijskraan ter wereld, omdat daar een enorm reuzenrad wordt gebouwd. Wij zijn alle drie zelf kraanmachinist, dus dat is voor ons leuk om te zien. Ook willen we absoluut nog omhoog in de Burj Khalifa (het hoogste gebouw ter wereld, red.).’

Voor de supporters was het dinsdag de enige mogelijkheid om Feyenoord in de middag aan het werk te zien in Dubai. De overige middagsessies tijdens de trainingsweek zijn namelijk besloten. De eerstvolgende training van Feyenoord is woensdag omstreeks 10.45 uur plaatselijke tijd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties