Rutten eist luxe: ''Topsportmentaliteit begint vorm te krijgen''

Rutten eist luxe: ''Topsportmentaliteit begint vorm te krijgen''

De spelers van Feyenoord worden in Dubai overdonderd door luxe. Vanaf Schiphol vloog de selectie al businessclass naar de bestemming voor het winterse trainingskamp, maar ook het hotel is een lust voor het oog. En dat heeft een reden, zo schrijft VI-journalist Martijn Krabbendam in zijn 'dagboek' op VI.nl.

Egypte, een andere mogelijke bestemming, werd nog resoluut afgewezen. Dubai was een optie. ''Rutten had op zijn beurt wél een voorwaarde: de selectie moest businessclass vliegen. Dat is niet alleen aangenamer en gezonder – spelers zitten niet zeven uur opgevouwen – maar het schept óók verplichtingen: de voetballers hebben geen reden tot klagen en de technische staf kan zodoende wat eisen'', schrijft Krabbendam.

En dus vertoeven de spelers op het Meydan-complex, dat in het bezit is van de kroonprins van de steenrijke oliestad. Behalve de paardenbaan, staat er een state of the art tennisacademie, ligt er een golfcourse en een prachtig veld, waarop Feyenoord vanochtend de eerste, lichte training afwerkte. ''Stap voor stap begint de topsportmentaliteit bij Feyenoord vorm te krijgen'', besluit de verslaggever.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties