Oud-scheidsrechter wordt manager jeugdopleiding Feyenoord

Oud-scheidsrechter wordt manager jeugdopleiding Feyenoord

Raymond van Meenen (40) verlaat per 1 februari 2015 de KNVB en treedt in dienst bij Feyenoord. Van Meenen gaat bij de Rotterdamse club aan de slag als manager jeugdopleiding, waar hij onder andere verantwoordelijk wordt voor de beleidsmatige en beleidsuitvoerende aansturing van de FeyenoordAcademy.

Van Meenen was tussen 2001 en 2010 actief als scheidsrechter in het betaald voetbal. Daarnaast was hij sinds 2003 werkzaam in verschillende functies op de scheidsrechtersafdeling van de KNVB.

Nadat Van Meenen in 2010 een punt achter zijn scheidsrechterscarrière zette werd hij lid van de technische staf van de afdeling scheidsrechterszaken betaald voetbal. In deze rol was hij onder andere verantwoordelijk voor het uitzetten van de technische leerlijn arbitrage en gaf hij leiding aan de talententraject van de arbitrage van de KNVB. Aanvullend was hij projectleider van de tweejarige pilot Arbitrage 2.0

Raymond van Meenen: ,,Ik heb de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier bij de KNVB gewerkt. Ik ben er trots op dat ik de kans krijg terug te keren bij de club waar ik ooit als 16-jarige jongen mijn eerste wedstrijden floot, en een bijdrage kan leveren aan een van de beste jeugdopleidingen van Nederland."

Gijs de Jong, operationeel directeur van de KNVB: ,,We bedanken Raymond voor zijn jarenlange inzet voor de KNVB. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de professionalisering van de arbitrage en de begeleiding van de talentvolle scheidsrechters. De KNVB wenst Raymond veel succes met deze nieuwe uitdaging in zijn carrière.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties