'Feyenoord mengt zich in strijd om Wesley Hoedt van AZ'

'Feyenoord mengt zich in strijd om Wesley Hoedt van AZ'

Feyenoord heeft zich volgens het Noordhollands Dagblad gemengd in de strijd om AZ-verdediger Wesley Hoedt. Ook FC Twente en Ajax zouden zich willen versterken met de 20-jarige voetballer, die in Alkmaar op ramkoers is.

De centrumverdediger wist zich in de eerste seizoenshelft op te werken tot een volwaardig basisspeler. Hoedt beschikt over een aflopend contract, dat hij niet wil verlengen. Ook het Italiaanse Lazio Roma heeft wel oren naar het talent dat op het trainingskamp in Portugal plotseling werd ingedeeld bij de reserves.

''Als de club het zo gaat spelen, wil ik al helemáál meteen weg'', waarschuwt Hoedt. ''Ik gun de club dat ze iets aan me verdienen", vervolgt hij. "Dat kan als AZ me naar Lazio laat gaan. Maar als ze dit soort spelletjes willen spelen, kan het ze nog tegen gaan vallen. Want ik heb in Nederland ook een paar serieuze opties. Grote clubs. En als ik naar zo'n club ga, loopt AZ de opleidingsvergoeding helemaal mis, want die geldt alleen voor internationale transfers."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties