Schaken zet vaart achter verhuur, Verhoek stapt zelf niet op

Schaken zet vaart achter verhuur, Verhoek stapt zelf niet op

Ruben Schaken en Wesley Verhoek stappen vandaag niet in het vliegtuig naar Dubai. Hoofdcoach Fred Rutten wil op het trainingskamp alleen beschikken over spelers die voor de winterstop ook in zijn plannen voorkwamen. Beide tribuneklanten mogen in Nederland dan ook op zoek naar een nieuwe werkgever.

Voor Schaken betekent het dat hij vaart gaat zetten achter een verhuur voor de rest van het seizoen aan mogelijk SC Heerenveen, zo schrijft De Telegraaf vanochtend. De buitenspeler verdient een stevig salaris en met een binnen- of buitenlandse verhuur blijft hij verzekerd van dat salaris. In de zomer kan Schaken dan transfervrij verder kijken.

Verhoek heeft minder haast. De aanvaller ligt nog anderhalf jaar vast in De Kuip en voelt zich niet geroepen om zelf op te stappen. Verhoek, die via een ruildeal met FC Twente bij Feyenoord terechtkwam, mag weliswaar niet naar Dubai, maar heeft wel de zekerheid dat hij gewoon met het eerste elftal mag meetrainen.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties