Trainer wil Te Vrede, Mulder en Vilhena niet laten gaan

Trainer wil Te Vrede, Mulder en Vilhena niet laten gaan

Fred Rutten heeft de clubleiding van Feyenoord verteld dat hij niet wil meewerken aan een tussentijds vertrek van Erwin Mulder, Mitchell Te Vrede en Tonny Vilhena. Het trio wil in een zoektocht naar speeltijd het liefst vertrekken uit De Kuip, maar de trainer wil het grootste deel van zijn selectie binnenboord houden. Dat vertelt de coach vandaag in De Telegraaf.

Rutten doet doorgaans een beroep op elf vaste namen. ''Maar als straks de kaartenlast te groot wordt of er zakt iemand door zijn hoeven, wil ik sterke spelers klaar hebben staan. Ja, ook Vilhena, Te Vrede of Mulder. Er komen in februari ook belangrijke Europese wedstrijden tegen AS Roma aan. Het heeft mijn voorkeur om de ploeg verder compleet te houden.''

Alleen een extreem bod uit het buitenland kan de situatie van Vilhena, voor wie voldoende interesse is, doen veranderen. Veel Eredivisieclubs zien Te Vrede als een versterking, terwijl er voor Mulder ook binnen- en buitenlandse interesse is. Maar het drietal vertrekt vandaag dus gewoon naar Dubai 'voor een normale trainingsweek in het buitenland', zoals Rutten dat omschrijft.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties