Tonny Vilhena stelt Rutten op de hoogte van vertrekswens

Tonny Vilhena stelt Rutten op de hoogte van vertrekswens

Vandaag vertrekt Tonny Vilhena met de Feyenoord-selectie naar Dubai voor het winterse trainingskamp. Als het aan de linksbenige middenvelder had gelegen, had hij de deur in De Kuip echter al achter zich dichtgetrokken. De 20-jarige speler heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar het buitenland.

Met dat verhaal pakt het Algemeen Dagblad vandaag groots uit. Vilhena zou trainer Fred Rutten na het uitduel met NAC Breda (0-1) hoogstpersoonlijk hebben verteld dat hij De Kuip wegens een gebrek aan speeltijd wil verlaten. Het jonge talent mocht vorig seizoen nog hopen op een plek in de WK-selectie, maar sindsdien ging het snel bergafwaarts.

Martin van Geel hield gisteren zijn kaken stijf op elkaar. ''Ik ga over dit onderwerp helemaal niets zeggen.'' Boezemvriend Jean-Paul Boëtius bemoeit zich er ook niet mee. ''Of ik hem iets adviseer? Daar ben ik niet voor aangenomen. Dat is iets voor hemzelf.'' Karim El Ahmadi ziet Vilhena liever niet vertrekken. ''Ik zou hem aanraden om nog te blijven. Ik begrijp dat het moeilijk voor Tonny is, maar jonge spelers moeten nooit te vroeg weg uit Nederland.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties