Schuurman over officieus debuut: ''Kippenvel''

Schuurman over officieus debuut: ''Kippenvel''

Jari Schuurman maakte vandaag zijn officieuze debuut in het eerste van Feyenoord. In de wedstrijd tegen FC Emmen mocht de middenvelder zo'n 30 minuten meespelen. De wedstrijd werd met 2-1 gewonnen en Schuurman kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste minuten in het eerste van de club uit Rotterdam.

"Het was kippenvel toen ik het veld op kwam”, zegt hij tegenover Fox Sports. "Ik voetbal hier als sinds mijn zesde en als je dan op je zeventiende je debuut kan maken, is dat schitterend. Ik was niet heel zenuwachtig. Ik werd goed opgevangen door de anderen. Ik voelde mij daardoor een stuk rustiger en ik vond dat het wel lekker ging.”

De jongeling vertrekt morgen ook met het eerste elftal mee naar het trainingskamp in Dubai. "Ik heb er niet veel verwachtingen van. De trainer zegt dat het is om aan het eerste te ruiken. Ik heb er veel zin in en ik ga hard werken. Dit is ook een mooi moment.”

Tijdens de wedstrijd hing er een spandoek in De Kuip met de tekst 'Welkom Jari' erop. "Ik heb het gezien, ja. Dat gaf mij ook kippenvel. Ik weet niet wie 'm heeft gemaakt maar het is mooi om te zien”, zo besluit hij.

Lees ook: 'Feyenoord met drie A-junioren naar Dubai'

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties