El Ahmadi: ''Het is beter als iedereen blijft''

El Ahmadi: ''Het is beter als iedereen blijft''

Feyenoord won vandaag het oefenduel tegen FC Emmen met 2-1. De Rotterdammers wisten in de tweede helft twee maal te scoren, maar wisten na rust de score niet uit te breiden. Karim el Ahmadi, middenvelder van Feyenoord, kwam de tweede helft in actie, maar is niet tevreden over het vertoonde spel.

"De tweede helft was echt veel te gezapig”, zegt hij tegenover de camera’s van Fox Sports. "Dat mag geen excuus zijn. We moeten een knopje omzetten”, zegt El Ahmadi.

De Rotterdammers vertrekken morgen naar Dubai waar ze zullen trainen op andere spelsystemen. "Het zijn goede omstandigheden in Dubai, dat is het belangrijkste. We hebben daar al op getraind. We moeten op verschillende formaties trainen.”

Het openen van de transfermarkt zorgt er voor dat de geruchtenstroom rond verschillende spelers weer op gang komt. "Ik hoor links en rechts ook geruchten”, zegt El Ahmadi. "Maar ik denk dat het verstandig is als iedereen gewoon blijft. Het is beter om ergens in de zomer binnen te komen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties