Kuyt optie voor Feyenoord: ''Maar er is nog geen contact''

Kuyt optie voor Feyenoord: ''Maar er is nog geen contact''

De Turkse media linken Dirk Kuyt steeds meer aan terugkeer bij Feyenoord. De Nederlandse ochtendbladen nuanceren het verhaal deze ochtend echter. Kuyt is wel degelijk een optie voor Feyenoord, dat eerdaags ook een beslissing moet nemen over de toekomst van huidig spits Colin-Kazim Richards.

Van enig contact tussen beide partijen, zoals in Turkije gesuggereerd wordt, is echter nog geen sprake. ''Ik ben me aan het oriënteren'', geeft Kuyt in De Telegraaf toe. Ook aan Feyenoord denkt hij. ''Natuurlijk spookt dat door mijn hoofd en als er ooit nog een kans komt, is dat nu. Maar er is geen enkel contact.''

De 34-jarige aanvaller kan ook nog één seizoen bij Fenerbahce blijven. Zijn huidige werkgever wil het contract dolgraag verlengen. Kuyt heeft naast Fenerbahce en Feyenoord echter ook nog andere opties. De voetballer benadrukt daarbij dat zijn focus momenteel op dit seizoen ligt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties