Vertrek Vilhena lonkt: ''Kans daarop wordt per dag groter''

Vertrek Vilhena lonkt: ''Kans daarop wordt per dag groter''

De kans dat Tonny Vilhena na dit seizoen afscheid neemt van Feyenoord wordt met de dag groter. Napoli heeft meer dan gemiddelde interesse en ook andere clubs lonken naar het talent dat op het tweede plan is geraakt in De Kuip. Dat meldt VI-journalist Martijn Krabbendam zojuist op zijn twitter-pagina.

De Feyenoord-watcher schrijft dat het gerucht van Napoli zeker geen fabeltje is. Trainer Rafael Benitez is al langer gecharmeerd van de jeugdinternational. De huidige situatie maakt het extra aantrekkelijk voor de Italianen om een stap te ondernemen. Vilhena heeft nog een contract tot 2016 in De Kuip. ''De kans dat hij vertrekt wordt per dag groter'', vertelt Krabbendam dan ook.

Feyenoord probeerde eerder dit seizoen nog het contract van Vilhena open te breken en te verlengen. Het talent wilde toen samen met Jean-Paul Boëtius wachten vanwege sportieve redenen. Beide spelers zaten immers op de bank. Boëtius lijkt zijn basisplaats terug te hebben gewonnen, maar voor Vilhena is er nog geen hoop op veel minuten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties