'Revanchegevoelens drijven Schaken naar sc Heerenveen'

'Revanchegevoelens drijven Schaken naar sc Heerenveen'

Nieuwjaar is niet alleen het begin van 2015, maar ook de start van de winterse transferperiode. Bij Feyenoord hopen ze deze maand afscheid te kunnen nemen van Ruben Schaken en Wesley Verhoek, terwijl de Rotterdammers ook meedenken aan een oplossing voor tweede doelman Erwin Mulder.

Schaken heeft momenteel twee opties. De zevenvoudig international kan in de eredivisie actief blijven of gaan cashen in Dubai. Volgens FeanOnline heeft de vleugelaanvaller dinsdag een eerste gesprek gevoerd met sc Heerenveen. Schaken zou hebben aangegeven graag te willen aantonen dat Feyenoord hem te vroeg heeft afgeschreven.

Blind voor het geld gaan wil Schaken zeker niet. ''Sportief moet ik ook een uitdaging zien'', liet de 32-jarige buitenspeler deze week al optekenen in Voetbal International. Die uitdaging vindt hij mogelijk dus in Friesland. Blijven is ook een optie. ''Ik heb nog een goed contract bij Feyenoord, alles moet precies passen.''

UPDATE | SC Heerenveen kondigt versterking aan
SC Heerenveen presenteert morgen een nieuwe speler. Dat maakt Omroep Friesland zojuist bekend. Mogelijk gaat het om Ruben Schaken in wie de Friezen geïnteresseerd zijn.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties