Clubs 'in de markt' voor Schaken, interesse in Verhoek blijft uit

Clubs 'in de markt' voor Schaken, interesse in Verhoek blijft uit

Feyenoord hoopt deze winter afscheid te nemen van een aantal contractspelers. Buitenspelers Ruben Schaken en Wesley Verhoek hoeven dit seizoen niet op speelminuten te rekenen en de club hoopt hen in de komende transferperiode kwijt te raken. Er lijken een aantal clubs geïnteresseerd in Schaken, waar de interesse in Wesley Verhoek voorlopig uitblijft. Dit meldt Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, op Twitter.

''Voor Schaken is er interesse 'in de markt' zoals dat mooi heet'', schrijft hij. ''Maar hij zal niet zomaar ergens 'ja' tegen zeggen, denk ik. Schaken heeft nog maar iets meer dan vier maanden te gaan in de Kuip. Hij kijkt volgens mij nu naar een financiële plaatje'', aldus de journalist.

Wesley Verhoek kwam in de zomer van 2012 van FC Twente naar Feyenoord, waar Jerson Cabral de tegenovergestelde weg bewandelde. De buitenspeler speelde de afgelopen drie seizoenen tot dusver 37 Eredivisie-wedstrijden namens Feyenoord. Verhoek speelde dit seizoen één wedstrijd in het eerste van de club, in de voorronde van de Champions League tegen Besiktas. ''Voor Wesley Verhoek is er nog geen interesse, dit zeggen ze bij Feyenoord'', meldt Gouka.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties